Mit liv med Alpacaer.

Her vil der komme input fra min hverdag med alpacaer, heste, andre dyr, børn og familie. 

Siden starten af 2020 har det "frie" liv som selvstændig overtaget. Dette giver en skøn samsurium af hobby, arbejde, fritid og arbejdstid. Hvor grænserne er ikke eksisterende og hver dag er en ny dag. Med nye udfodringer, mere arbejde, men også enormt meget glæde. 

Her vil komme historier, erfaringer, tanker og billeder fra dagene på Virkelyst Alpacafarm fuldtid.

I regn og blæst

21-Januar-2021

I regn og blæst er livet på landet stadig en fest

Not ;)
Altså der er dage, hvor det er en smule sjovere at være udendørs og hygge, med fodring, udmugning osv.
Når der står storm fra Syd på vejrudsigten og mudderet efterhånden samler sig alle steder, hvor ATV'en bare tænker på at køre. Så kan lysten godt svinde lidt ind. Og morgen kaffen nydes lige 5 min ekstra, inden det er tid at trække i flyverdragen. Men takker hver dag i mit stille sind min dejlige mand for flyverdragten jeg fik i julegave. Nøj den varmer på disse kolde, regnfulde og blæsende dage.

Dyrene er heller ikke helt så stemt for at græsse udendørs, så i dag er de alle at finde i deres skure med hø eller wrap. Og så ender det jo med at være helt hyggeligt alligevel.
Der er alligevel noget ved at komme ud til deres glade ansigter. Læg mærke til alpacaer altid smiler. Og så bliver de så umådeligt glade, når man kommer med foderspanden. Whats not to like.

Så må vi jo bare håbe vejret bliver bedre i morgen ;)

Del siden