Del siden

Alpaca til salg

Salg af alpacaer

Vi ønsker kun det bedste for de alpaca, der flytter fra Virkelyst. Derfor har vi valgt at lave betingelser for køb af vores alpacaer.

Har du alpaca i forvejen sælger vi gerne vores dyr til dig, parvis og af samme køn. (vi kan gøre få undtagelser, hvis dyret er voksen og vi ved den fint kan klare sig)

Hvis du er nyopstartet hjælper vi dig gerne i gang. Vi sælger kun 3 dyr eller flere af samme køn til ny alpaca ejere. Vi forventer, du har været på et opstartskursus eller er villig til at tage på et inden alpacaerne leveres. 

Vores dyr skal have gode forhold, derfor skal du have min. 500 m2. græs pr dyr. De skal have afgang til hø, vand og skur/stald 24 timer i døgnet.

Vi går op i sundhed. Derfor ønsker vi kun at sælge til steder, hvor ikke hingste går i hoppe flokken. samt steder der søger for at deres alpacaer bliver klippet en gang om året.

Samdrift med andre patte dyr er ikke nogle god ide, derfor sælger vi heller ikke alpaca til samdrift.

Alle dyr leveres med grime, evt. parasit behandling og i sundhedsmæssig god stand.

Salgsliste

Divine Rose og Freja
Divine Rose og Freja
Vida og Vera
Vida og Vera
Incognito
Incognito
Lina TV.
Lina TV.
Flakon og Amor
Flakon og Amor

Avlshingst:

Incognito fra 2019, mørk grå født i USA, solidt stamtræ og rigtig fin uld, lille af type. pris 30.000 kr.


Hoppe Føl:

Virkelyst Augusta

Medium fawn med hvid næse, kommer fra vores bedste hoppe linje THE BARBIES. Mor er Nikola og far er 2 x champion Dewin. Hun har en rigtig fin uld og en fejlfri bygning. Pris 25.000 kr.


Virkelyst Divine Rose Lys/hvid, mor er Fraja og Far er 2 x champion Dewin. Hun er sød og nysgerrige, ulden er fin, lang og hun har masser af den. Bygning er i orden. Pris 25.000 kr.


Virkelyst Rapunzel Ligt fawn med et smukt skær af guld. Mor er Virkelyst Cinderella og far er 6 x Champion Greytness. Hun har blåt skær i øjne, er sød og lige til ulden er rigtig fin med høj glans. Bygningen sidder i skabet. Pris: 25.000 kr.


Alle føl er fra 2022 og født på vores gård, Vi sælger 2 til ejer der har hopper i forvejen eller alle 3 til nye ejer. Der laves dyrelæge gennem gang af dem før de forlader os, der følger grimer og foder med. Vi tilbyder alle 3 hoppeføl for 70.000 kr. Hvis du ønsker at de skal deltage til Show 2023 betaler vi deltager gebyr for dem. Der er tale om 3 fine føl med godt fremtidig avls potentale.


Vallakker


Et diskret salg af 5 vallakker for kunde. Vi skal finde et godt nyt hjem til 5 af vores dreng som vi solgt i 2021. De nuværende ejer her ikke travlt med at komme af med dem og de har det rigtig godt. Men deres livs mønster har taget en drejning, som har fået dem til at kigge efter et nyt hjem til deres elsket alpacaer. Kontakt os for mere info, kun seriøse henvendelser TAK.   tlf. 30179407 mail info@virkelystalpacafarm.dk