Alpaca til salg

Vi har af og til dyr til salg både alpaca og andre dyr🙂

Salg af alpacaer

Vi ønsker kun det bedset for de alpaca, der flytter fra Virkelyst. Derfor har vi valgt at lave betinglser for køb af vores alpacaer.

Har du alpaca i forvejen sælger vi gerne vores dyr til dig, parvis og af samme køn. (vi kan gøre få undtaglser, hvis dyret er voksen og vi ved den fint kan klare sig)

Hvis du er nyopstartet hjælper vi dig gerne i gang. Vi sælger kun  3 dyr eller flere af samme køn til ny alpaca ejere. Vi forventer, du har været på et opstart kursus eller er villig til at tage på et inden alpacaerne leveres. 

Vores dyr skal have gode forhold, derfor skal du have min. 1000 m2. græs pr dyr. De skal have afgend til hø, vand og skur/stald 24 timer i døgnet.

Vi går op i sundhed. Derfor ønsker vi kun at sælge til steder, hvor hingste ikke går i hoppe flokken hele året og søger for at deres alpacaer bliver klippet en ganag om året.

Alle dyr leveres med grime, vaccineret, evt. parasit behandling og i sundhedsmæssig god stand

 

3 smukke ung hopper

Ung hopper søger nyt hjem.

Efter at ha snakket om det længe har vi valgt at sætte 3 ung hopper til salg. Der er altid svært at skulle vælge hvem man siger farvel til.

Men valget er faldet på Hermione, Lina og Gertrud. 3 solide, sunde og skønne hopper fra 2021.

 

VDC Hermione er Mørke Brun/Bay Black en stille, nysgerrig, sød og lige til alpaca. Hendes uld ser rigtig fin ud. Hun er født her på Virkelyst i August 21, Mor Oktavia (Brun) (import fra USA). Far Smoke Rise (Sort) (står i Canada)

Virkelyst Lina er Medium Fawn, hun er en lille ballademager og udstråler frækhed med et glimt i øjet. Hendes uld er fin og lang. Hun er født her på Virkelyst i Juni 21, mor er Fraja (sort) og far Metrix´s Rob Roy (lys fawn) (import fra USA)

VDC Gertrud er multi farvet sort og hvid, hun er sød, fræk og lidt nysgerrig. Hendes uld er i en høj klasse af en multi farvet. Hun er født her på Virkelyst i Juni 21, mor er Sweed Tart (Roan/Mørk Brun) (Import fra USA). Far er Greytness (DSG Mørk Grå) (import fra USA) og har en liste så lang af præmier og bånd. 6 grå Championship og 12 første pladser ved shows i USA.

De 3 hopper er klar til at flytte hjemmefra nu og kan deltage ved show 30-04 i år hvis det ønskes, de er grime trænet og hvis man ønsker at deltage til show træner vi dem til det. De er ikke gåturstrænet.

Vi stiller altid krav til de nye ejer af vores alpacaer, de skal et sted hen hvor der er plads nok, afgang til skur/stald og hvor de ikke skal gå på sammen fold som andre dyr eller alpaca hingst/hingste. Ligeledes skal klippes hvert år, ha masser af kærlighed og tilses hverdag. En sidste ting er at min. 1 af de nye ejer skal ha vært på et begynder/opstart kursus hos os eller alpati. Hvis i ikke har vært det endnu tilbyder vi køber en gratis plads på vores begynder/opstart kursus den 23/04-22 her på Virkelyst. (hopperne kan først flytte hjemme fra når kursuset er gennemført)

Med til de 3 hopper er stamtræ, grimer og træksnore samt sundhedsattest, 3 sække foder og 1 sæk mineraler. Inden de forlader os, gennemgår de et, dyrlæge sundhedseftersyn, der laves gødningsprøver og behandlet mod parasitter hvis det er nødvendigt. leveres nyklippet.

Du for også mulighed for at komme med på Virkelyst klippe rute i år og adgang til telefonisk vejledning fra alpaca dyrlæge, hvis der skulle opstå udfordringer eller spørgsmål både før og efter levering. (De er chipmærket og i register)

Vi kan stå for levering, pris alt efter hvor i landet. Du kan også selv hente dem.

De sælges kun samlet. (Alpacaer er flokdyr og skal aldrig leve alene)

Ring for pris.

Kun seriøse henvendelser på tlf. 30179407.

VED Hermione

Virkelyst Line

VDC Gertrud

VDC Hermione

Virkelyst Lina og VDC Gertrud

DRE Vanguard

Her er vores grå Champion og Judges Choice ved det danske alpacashow 2021.

Åha Vanguard en meget flot fyr, i den helt rigtige farve og med en prisvindende bygning og uld. ( dommers Mary-Jo valg i det danske show 2021)En af de få alpacaer der elsker at blive vist frem og rørt ved. Han er god som dagen er lang og med en kæmpe tidlig til mennesker Han er avlet i USA af vores samarbejdspartner Dream Coat Alpaca. Far er Graytnees med 12, 1. pladser og 6 color Championships i USA. Far bor også på Virkelyst.
Vanguard er tilslag til den rette, kontakt os.

DRE Vulcan + rigtig fin grå selvskab hingst

Vi har flere avls hingste og hobby avls hingste til salg. Priser fra 10.000 kr.

Kontakt os for mere info.