Alpaca oplevelser for alle

På Virkelyst alpacafarm kan du opleve alpacaer helt tæt på. Vi tilbyder rundvisninger, Walk'n'Talk (alpava gåtur) og introduktion til alpacaer (kursus). Vi tilbyder også at komme ud til dig med vores alpacaer. Til professionel tilbyder vi også alpacaer til tv, film, radio, events, reklame, live streaming og live shows.

 

Book og se ledige tider her

 

 • Walk'n'Talk (Rundvisning og alpaca gåtur)

  Her får du det hele med, først en rundvisning og så en walk'n'talk (alpaca gåtur) Vi er med hele vejen og svarer på spørgsmål og dele ud af vores viden og oplevelser fra alpaca verden. Det hele tager ca. 90 min.
  Pris 260 kr. pp.
  (grupper over 10 personer ring for pris)

 • Meet'n'Greet (Rundvisning på Virkelyst)

  Virkelyst er hjem til mere end 50 alpacaer og masser af andre dyr. Oplev dem helt tæt på ude på deres folde. Undervejs svarer vi på spørgsmål og fortæller om livet på en alpaca farm. Rundvisningen tager ca. 45 min.
  Pris 110 kr. pp.
  (Grupper over 20 personer ring for pris)

 • Alpaca ud ad huset

  Vi kommer meget gerne til dig med vores alpacaer. Til bryllup, fødselsdage, konfirmationer, vejfester, mulighederne er mange. Vi kommer med 2-5 alpacaer alt efter behov. priser fra 1500 kr. + kørsel. kontakt os for mere info.

 • Besøgs alpacaer

  Alpacaer er rolige og nysgerrige dyr, som giver en anderledelse oplevelse af liv. De får altid smilet frem og det bliver ikke lige glemt igen. Besøgs alpacaer henvender sig plejehjem, væresteder, institutioner og dagtilbud. Vi tilbyder både enkelte besøg og faste besøgsdage. Kontakt os for info, pris og vilkår.

 • Pro alpaca

  Vi har trænet alpacaer til de fleste opgaver. Vi tilbyder professionel alpaca service til tv, film, radio, events, reklame, musikvideo, live streaming og live shows. kontakt os for mere info.

 • Alpaca hygge

  Oplev vores alpacaer i øjenhøjde, på deres hjemmebane og i et rolig tempo. Nyd roen og mærk nærværet fra vores hopper og føl.

Booking og bestilling

Gavekort i vores webshop

Book her

 

Støre grupper book på email, tlf. eller via Facebook/Messenger.

info@virkelystalpacafarm.dk

+45 24248884

FACEBOOK

Virkelyst alpacafarm, Nybrovej 71, 6851 Janderup (Varde)